Ontharing studio Nice Body

 

Definitieve Ontharing.


Hoe gaat de behandeling in zijn werk.


Uw persoonlijke gegevens voor uw behandeling worden in het apparaat ingevoerd. Met het handstuk van de IPL Ellipse Light wordt u behandeld. U krijgt op de huid een contactgel aangebracht. Deze is voor verkoeling van de huid en verbeteren van de lichttransmissie. Tegelijkertijd behandelen wij 5 vierkante centimeter met een lichtflits. De pulsduur is afhankelijk van de haardikte. Bij dun haar is minder energie vereist om het haar op te warmen en wordt een betrekkelijk lage energiestand gebruikt. Bij dik haar is daarom de energiestand hoger om de 70 graden in de haarwortel te halen.Waarom herhalen van de behandeling


Haren kennen 3 verschillende fasen, in de eerste fase de Anagene oftewel groeifase kunnen de haren worden vernietigd door IPL. In de andere 2 fasen is dit niet mogelijk. Hierdoor is het helaas onmogelijk alle haren in éen behandeling definitief te verwijderen.


De drie groeifasen voor de beeldvorming:

Fase 1:  Anagene fase   ( groeifase )

Fase 2:  Katagene fase  ( overgangsfase )

Fase 3:  Telogene fase   ( rustfase )  


Het aantal behandelingen. 


Om precies te zeggen hoeveel behandelingen u nodig heeft kunnen wij niet zeggen. Het is per persoon verschillend en van een aantal factoren afhankelijk. Gemiddeld gezien zullen tussen de 6 tot 10 behandelingen nodig zijn voor een goed en mooi resultaat.

Tussen de eerste behandeling zit 4 weken. Geduurde de behandelingen gaan de haren in fase 2 en 3 langzamer groeien. De tijd tussen de behandelingen zal dan enkele weken langer gaan worden om een goed resultaat te blijven behalen. 

E-mailen
Bellen
Map
Info