Ontharing studio Nice Body

 

Vragen en Tips

Er zullen nog veel vragen zijn waar u graag antwoord op zou willen hebben. Wij hebben een aantal vragen en tips voor u op een rijtje gezet. 


* Het verschil van behandelen voor licht en donkere huid.
Lichte huid en donker haar heeft het beste resultaat voor IPL ontharing, daarentegen vraagt een donkere huid meer aandacht. Bij een donkere huid kunnen de pigmentcellen de warmte gaan absorberen in plaats van de haarzakjes. Daarom zullen wij een donkere huid met minder J/cm2 behandelen. Hierdoor zullen er wel meer behandelingen nodig zijn op een donkere huid. Mensen met een hele donkere huid kunnen wij niet behandelen.  


Wij bevelen het niet aan een IPL behandeling te nemen als u onder de 18 jaar bent. Je lichaam maakt tot deze leeftijd waarschijnlijk nog nieuwe haartjes aan op veel meer plaatsen. Deze zullen meestal nog dun zijn en weinig energie opnemen. Wacht liever tot je uitgegroeid bent.


* Welke delen van het lichaam kunnen niet behandeld worden.

In principe kunnen wij behandelen waar u het goed glad heeft geschoren, u zegt het maar. Een paar plekken op het lichaam behandelen wij niet. Dat zijn de schedel, oren, onder de wenkbrauwen en in en op de neus. Tatoeages doen wij liever ook niet omdat deze de kleur gaan verliezen bij IPL behandeling.


Verstandig is om eenmaal per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.


* 24 Uur voor de behandeling dient u zorgvuldig het te behandelende gebied te scheren. Als er plaatsen zijn die u zelf niet zou kunnen scheren dan kunnen wij dat ook voor u doen. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Ook graag wassen zonder zeep voordat u de behandeling ondergaat.
Deodorant, bodylotion, cremes  ect. mag u voor de behandeling ook niet gebruiken.


* Gebruikt u medicijnen die lichtgevoeligheid veroorzaken dan is het verstandig eerst te overleggen met de huisarts of u een IPL behandeling mag ondergaan. Medicijnen die niet kunnen zijn ontstekingremmers, penicilline, algehele narcose korter dan 6 weken geleden, antibiotica, Sint-janskruid, roaccutane en sommige antidepressiva.


* Epileren of harsen mag een maand voor de behandeling niet meer. Dit omdat bij deze behandelingen de gehele haar verwijderd wordt. De flits zal dan niet effectief zijn. U kunt wel knippen of scheren.


* Bij een gezichtbehandeling mag u geen make-up dragen.
E-mailen
Bellen
Map
Info